Blog

 1. Gedore uitgelicht, van een kleine werkplaats tot een wereldwijd gereedschapsmerk

  Gedore is een bekend en gerespecteerd merk van gereedschap. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige gereedschappen voor verschillende toepassingen.

  Lees meer »
 2. De verschillende soorten haaksleutels en hun toepassingen

  Haaksleutels, ook wel bekend als inbussleutels, zijn handgereedschappen die worden gebruikt om zeskantige gaten vast of los te draaien. Deze sleutels zijn erg populair vanwege hun veelzijdigheid en eenvoudige ontwerp.

  Lees meer »
 3. Schroevendraaiers onmisbare gereedschappen voor elke klusser

  Schroevendraaiers zijn essentiële gereedschappen voor elke doe-het-zelver, klusser of technicus. Ze worden gebruikt om schroeven vast te draaien en los te maken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

  Lees meer »
 4. Uitgelicht Wera, innovatieve ontwerpen voor hoogwaardige handgereedschappen

  Wera is een Duits merk dat al meer dan 80 jaar hoogwaardige handgereedschappen produceert. Het bedrijf is opgericht in 1936 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen, kwaliteit en duurzaamheid. In deze blogpost zullen we enkele van de kenmerken en voordelen van Wera-gereedschappen bespreken.

  Innovatieve ontwerpen

  Wera staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de prestigieuze German Design Award en de Red Dot Design Award. Wera-gereedschappen zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiken slimme oplossingen om het werk van de gebruiker te vergemakkelijken.

  Hoogwaardige kwaliteit

  Wera-gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Het bedrijf gebruikt hoogwaardig staal en thermoplastische kunststoffen om gereedschappen te produceren die duurzaam, robuust en betrouwbaar zijn. Wera heeft ook een rigoureus kwaliteitscontroleproces dat ervoor zorgt dat elk gereedschap aan de hoogste normen voldoet.

  Uitgebreid assortiment

  Wera produceert een breed scala aan handgereedschappen, waaronder schroevendraaiers, inbussleutels, momentsleutels, tangen en nog veel meer. Het assortiment omvat ook gereedschappen voor specifieke toepassingen, zoals gereedschappen voor elektronica en gereedschappen voor het werken in krappe ruimtes. Het bedrijf biedt ook gereedschappen in verschillende maten en stijlen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen.

  Ergonomisch ontwerp

  Wera-gereedschappen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten. Het bedrijf begrijpt dat langdurig gebruik van gereedschap kan leiden tot vermoeidheid en letsel en heeft daarom gereedschappen ontworpen met een comfortabele grip en een ergonomisch ontwerp dat de belasting op de handen en polsen vermindert.

  Lees meer »
 5. Format gereedschap – voor professionals

  Format ontwikkelt innovatieve producten die op alle gebieden, of het nu in de handel of in de industrie is een professioneel resultaat behaalt. Het productassortiment omvat handgereedschappen, schuurmiddelen, precisiegereedschappen, bedrijfs- en industriebenodigdheden en PBM. Naast een hoge kwaliteit hebben de Format producten ook een aantrekkelijke prijs en biedt het een all-round oplossing voor uw productiebetrouwbaarheid en productiviteit. Op dit moment zijn er ongeveer 350-Format handelaren in heel Europa waar u terecht kan voor advies en het brede productassortiment. Ook bij Superhandig kunt u terecht voor veel Format producten.

  Lees meer »
 6. Werkkleding – alles wat u moet weten

  Werken onder veilige omstandigheden is van essentieel belang. Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) speelt op sommige werkomgevingen een belangrijke rol. Het is belangrijk om uw lichaam op vitale plekken zoals: oren, handen, voeten, ogen en hoofd goed te beschermen. Zo neemt het risico op zwaar letsel significant af. In deze blog leest u onze tips om uzelf of uw werknemers op een goede manier te beschermen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

  Lees meer »