Blog

 1. Houd het hoofd koel met mobiele airco's van Remko

  De zomerhitte kan soms ondraaglijk zijn, maar met de juiste airconditioningoplossing kun je jouw huis of kantoor heerlijk koel houden.
  Lees meer »
 2. 6 superhandige Gardena-tips voor een prachtige tuin

  Een prachtige tuin is de droom van velen, maar het vergt vaak veel tijd en moeite om deze te onderhouden. Gelukkig is er Gardena, hét merk dat bekend staat om zijn innovatieve tuingereedschappen en -systemen.
  Lees meer »
 3. Bitsleutels en Bitsets

  Bij Superhandig.nl zijn we altijd op zoek naar handige tools en gadgets die ons leven gemakkelijker maken. Vandaag willen we graag de aandacht vestigen op een onmisbaar gereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionals: bitsleutels en bitsets. Deze compacte en veelzijdige tools bieden een breed scala aan toepassingen en kunnen je helpen bij allerlei klussen. Lees verder om te ontdekken waarom bitsleutels en bitsets essentiële toevoegingen zijn aan jouw gereedschapskist.
  Lees meer »
 4. Alles wat je moet weten over waterpassen

  Waterpassen zijn onmisbare tools voor elke doe-het-zelver en professional in de bouw- en constructiewereld. Ze helpen bij het bepalen van de juiste hoogte- en niveaumetingen om ervoor te zorgen dat gebouwen, muren, vloeren en andere bouwstructuren perfect recht staan.
  Lees meer »
 5. De verschillende soorten steeksleutels

  Steeksleutels zijn een van de meest gebruikte handgereedschappen in allerlei soorten werkplaatsen. Ze worden gebruikt om moeren en bouten vast of los te draaien. Steeksleutels zijn er in verschillende maten, van kleine maten voor precisiewerk tot grote maten voor zware industriële toepassingen.
  Lees meer »
 6. Gedore uitgelicht, van een kleine werkplaats tot een wereldwijd gereedschapsmerk

  Gedore is een bekend en gerespecteerd merk van gereedschap. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige gereedschappen voor verschillende toepassingen.
  Lees meer »
 7. De verschillende soorten haaksleutels en hun toepassingen

  Haaksleutels, ook wel bekend als inbussleutels, zijn handgereedschappen die worden gebruikt om zeskantige gaten vast of los te draaien. Deze sleutels zijn erg populair vanwege hun veelzijdigheid en eenvoudige ontwerp.
  Lees meer »
 8. Schroevendraaiers onmisbare gereedschappen voor elke klusser

  Schroevendraaiers zijn essentiële gereedschappen voor elke doe-het-zelver, klusser of technicus. Ze worden gebruikt om schroeven vast te draaien en los te maken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.
  Lees meer »
 9. Uitgelicht Wera, innovatieve ontwerpen voor hoogwaardige handgereedschappen

  Wera is een Duits merk dat al meer dan 80 jaar hoogwaardige handgereedschappen produceert. Het bedrijf is opgericht in 1936 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen, kwaliteit en duurzaamheid. In deze blogpost zullen we enkele van de kenmerken en voordelen van Wera-gereedschappen bespreken.

  Innovatieve ontwerpen

  Wera staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de prestigieuze German Design Award en de Red Dot Design Award. Wera-gereedschappen zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiken slimme oplossingen om het werk van de gebruiker te vergemakkelijken.

  Hoogwaardige kwaliteit

  Wera-gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Het bedrijf gebruikt hoogwaardig staal en thermoplastische kunststoffen

  Lees meer »
 10. Format gereedschap – voor professionals

  Format ontwikkelt innovatieve producten die op alle gebieden, of het nu in de handel of in de industrie is een professioneel resultaat behaalt. Het productassortiment omvat handgereedschappen, schuurmiddelen, precisiegereedschappen, bedrijfs- en industriebenodigdheden en PBM. Naast een hoge kwaliteit hebben de Format producten ook een aantrekkelijke prijs en biedt het een all-round oplossing voor uw productiebetrouwbaarheid en productiviteit. Op dit moment zijn er ongeveer 350-Format handelaren in heel Europa waar u terecht kan voor advies en het brede productassortiment. Ook bij Superhandig kunt u terecht voor veel Format producten.
  Lees meer »
Pagina