Gereedschap

Een vakman of professional hecht waarde aan expertise en kwaliteit, zo ook als het gaat om gereedschap. Superhandig.nl weet hoe belangrijk goed gereedschap is en is daarom de partner voor jou! Wij bieden hoogwaardig gereedschap van de meest professionele en kwalitatieve merken. Denk aan Wera, Format, Bosch en nog veel meer.
Lees meer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35217

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35217

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Handgereedschap

Handgereedschap is voor zowel de doe-het-zelver als professionals een efficiënte manier van snel een klus klaren. Bij Superhandig.nl geniet je van een ruim assortiment uiteenlopend gereedschap. Denk aan, hamers, beitels, tangen, veilen nog veel meer. Al het gereedschap komt van hoogwaardige merken en beschikken kwalitatieve materialen.

Meetgereedschap

Binnen de bouw en industrie is het hebben van betrouwbare meetgereedschappen erg belangrijk. Ieder detail telt en het meetapparatuur moet deze onder diverse omstandigheden goed leveren. Meetgereedschap meet onder andere dichtheid, druk, lengte, temperatuur, helling, kracht en meer. Bij Superhandig.nl heb je keuze uit meetgereedschappen waar je op kunt vertrouwen.