Industrie

In de industrie zijn bedrijfsbenodigdheden belangrijk. De industrie is opgedeeld in verschillende industrietakken of branches, die ieder in specifieke basisbenodigdheden voorzien moeten worden. In ons assortiment zijn onder andere armaturen, perslucht- en slangtechniek producten verkrijgbaar.
Lees meer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 466

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 466

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Armaturen

Binnen de categorie armaturen leveren wij kogelkranen, slagklemmen en staalbanden en klemlussen. De armaturen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar en zorgen voor een goede draagconstructie.

Slangklemmen

Met de slangklemmen van Superhandig.nl vind je hoogwaardige slangklemmen die voor een stevige bevestiging zorgen. Zo voorkom je lekken en het losraken van de slang.

Staalbanden en klemlussen

Met de staalbanden van Superhandig.nl kunnen objecten van verschillende omvang en gewicht muurvast samen te trekken. Bekijk hier het gehele assortiment staalbanden.

Perslucht

Bij Superhandig.nl vind je een ruim assortiment persluchtcomponenten die elkaar optimaal aanvullen. Wij bieden een groot scala aan verschillende merken die stuk voor stuk specialisten binnen het vakgebied zijn. Superhandig.nl is de totaalleverancier voor hoog waardige componenten op het gebied van pneumatiek en perslucht.

Slangtechniek

Wij zijn jou specialist voor industriële slangen. Ons ruime assortiment bestaat uit: pneumatische slangen, waterslagen, warmwater en stoomslangen, slangafsnijders, drinkwaterslangen en slanghaspels en toebehoren. Zo vind je altijd de juiste slangtechniek voor jouw organisatie.