Bouw

Bij Superhandig.nl vind je alle tools en gereedschappen voor de bouw. Ben je op zoek naar professionele bouwmaterialen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit onder andere: bestratingsgereedschap, bouwstroomvoorziening, machines en meer.
Lees meer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1733

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Adapter CEE 400 V
  € 133,28 € 110,15
 2. Adapter MIXO 400V CEE
  € 35,30 € 29,17
 3. Adapter voor accu
  € 9,08 € 7,50
 4. Adapter voor accu
  € 9,08 € 7,50
 5. Adapter voor accu
  € 9,08 € 7,50
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1733

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bestratingsgereedschap

Alles wat je nodig hebt op het gebied van straten maken, vind je hier. Vind een rijk aanbod aan gereedschap en bescherming specifiek geschikt voor dit werk en van hoge kwaliteit. De producten zijn eenvoudig online te bestellen.

Bouwstroomvoorziening

Werken in de bouw betekent vroeg opstaan en laat terug, vaak zijn er rond deze tijden weinig stroomvoorzieningen en is het lastig om het werk optimaal uit te voeren. Met de stroomvoorzieningen van Superhandig.nl is dat verledentijd. Met de stroomkasten kun je gemakkelijk stroom verdelen of met gebruik van een haspel van ver halen.

Afzettingen

Veiligheid in de bouw is erg belangrijk. Het afzetten van bepaalde gebieden of gaten, zorgt ervoor dat iedereen op een veilige werkplek kan werken. Bij Superhandig.nl vind je alle mogelijke waarschuwingsmarkeringen en afzettingen. Denk aan afzethekken, parkeerbeugels, bevestigingspalen en meer.