Transport

De productie is geregeld, maar hoe verplaats je de producten van a naar b. Met een goed transportbeleid zijn jouw afdelingen perfect op elkaar afgestemd. Om het transport zo vlekkeloos te laten verlopen zijn de juiste transportmiddelen erg belangrijk. Bekijk ons ruime assortiment hier.
Lees meer
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 370

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 370

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Hefwagens

Met de compacte hefwagens van Superhandig.nl kunnen goederen die hoog opgeborgen staan, gemakkelijk naar beneden getild worden. De hefwagens zijn zowel handmatig als elektrisch heffend. De heffers zijn compact en gemakkelijk hanteerbaar.

Hijstoestellen

Met onze hijstoestellen kun je gemakkelijk zware lasten van de ene naar de andere locatie verplaatsen. Met een haak aan het uiteinde van de kettingtakel kunnen verschillende zware lasten opgetild worden en opgeborgen of verplaats worden.

Transportkisten en wagens

Met de handige transportwagens van Superhandig.nl kunnen jouw werknemers gemakkelijk en zonder enige inspanning goederen verplaatsen. Maakt je organisatie gebruik van kleinere goederen, dan kun je de transportwagens combineren met onze transportkisten. Zo blijven je goederen geordend en kunnen ze zorgvuldig verplaatst worden.